FOOTBALL LEAGUE

Αναβλήθηκε το Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός

Αναβλήθηκε το Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός

Ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο αγώνας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Πανελευσινιακό αναβλήθηκε για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η καταγγελία της Παναχαϊκής ότι πρώην παράγοντας ομάδας από την Κεντρική Ελλάδα επιχείρησε να δωροδοκήσει των παίκτη των Αχαιών, Γιώργο Λαμπρόπουλο, έχει προκαλέσει σάλο στη Football League.

Ο πρόεδρος των Αχαιών, Ποτής Τσιριμπής, υποστήριξε δημόσια ότι το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον Λαμπρόπουλο με σκοπό να... μιλήσουν για το ματς Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός, είναι ο Κώστας Γκαλούφας, πρώην γενικός αρχηγός στον Ηρακλή Ψαχνών.

Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλλει το ματς, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η αναμέτρηση αναβάλλεται για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ