FOOTBALL LEAGUE

Οι καταγγελίες για Γκαλούφα και η απειλή Τσιριμπή

Οι καταγγελίες για Γκαλούφα και η απειλή Τσιριμπή
Λαμπρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Γκαλούφας κατηγορείται ότι είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Γιώργο Λαμπρόπουλο της Παναχαϊκής. Τι υποστηρίζει η κάθε πλευρά με αφορμή το νέο "σκάνδαλο" στη Football League και η ανακοίνωση της διοργανώτριας.

Η καταγγελία της Παναχαϊκής ότι πρώην παράγοντας ομάδας από την Κεντρική Ελλάδα επιχείρησε να δωροδοκήσει των παίκτη των Αχαιών, Γιώργο Λαμπρόπουλο, έχει προκαλέσει σάλο στη Football League. Ο πρόεδρος των Αχαιών, Ποτής Τσιριμπής υποστήριξε δημόσια ότι το πρόσωπο που συναντήθηκε με τον Λαμπρόπουλο με σκοπό να... μιλήσουν για το ματς Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός είναι ο Κώστας Γκαλούφας, πρώην γενικός αρχηγός στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Γκαλούφας από την πλευρά του δήλωσε ότι όντως συναντήθηκε με τον Λαμπρόπουλο, αλλά για να πιουν καφέ. Ότι τον είχε παίκτη στα Ψαχνά και πως τα είπαν για προσωπικά προβλήματα του παίκτη στο Λουτράκι. Τίποτα παραπάνω. Ο Τσιριμπής βγήκε εκ νέου μπροστά και ανέφερε: " Ρωτήστε την Ασφάλεια της Κορίνθου αν μίλησαν μόνο για τα προβλήματα του Λαμπρόπουλου".

Και πρόσθεσε: " Η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί του θέματος. Αν όχι, θα πάρω την ομάδα και θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Έχω ζητήσει να μη γίνει το ματς με την Ελευσίνα. Πώς να εγγυηθώ την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα; Θα την πάρουν με τις πέτρες την αποστολή του Πανελευσινιακού". Ο Γκαλούφας προτίθεται να κινηθεί νομικά σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, διερωτώμενος: " Θα έκανε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο σε έναν χώρο με εκατοντάδες κάμερες και μέσα σε τόσο κόσμο;".

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος στην παρούσα φάση δεν ήθελε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για όσα συνέβησαν και υποστηρίζει στο περιβάλλον του πως αν θα το πράξει, θα το κάνει μετά το ματς. Εκτιμάται ότι η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Πανελευσινιακό θα γίνει την Κυριακή (7/2, 15.00), όπως έχει προγραμματιστεί, δηλαδή, για την 18η αγωνιστική της Football League.

Πήρε θέση η Football League

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, η Football League εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: " Η Διοργανώτρια Αρχή του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ εμπιστεύεται απολύτως την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θα πράξει τα δέοντα για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Λαμπρόπουλου".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ