ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήτησε εισιτήρια από την Βασίλισσα της Αγγλίας!

Ζήτησε εισιτήρια από την Βασίλισσα της Αγγλίας!

Φίλαθλος της Άρσεναλ ζήτησε εισιτήρια από την Βασίλισσα της Αγγλίας για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ!

Ο Τσάρλι Πιρς είναι φίλαθλος της Άρσεναλ και θέλει στις 30 Μαϊου να βρεθεί στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο ποδόσφαιρο Άρσεναλ - Άστον Βίλα. Ο Πιρς αναζητά απεγνωσμένα, για τον ίδιο και τον φίλο του Λίο Μέρφι, εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

Πριν λίγες ημέρες, στην απέλπιδα προσπάθεια να βρει εισιτήρια έκανε ότι θα έκανε κάθε φίλαθλος που θέλει να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του.

Ζήτησε βοήθεια από την Βασίλισσα της Αγγλίας! Δεν δίστασε και έστειλε επιστολή στην Βασίλισσα που απάντησε με ευγενικό τρόπο στο παράξενο αίτημα του φιλάθλου της Άρσεναλ.

" Αγαπητέ Τσάρλι,

Η "Βασίλισσα" μου ζήτησε να σε ευχαριστήσω για το γράμμα τις 5ης Μαϊου λέγοντας της πόσο ευχαριστημένος αισθάνεσαι που η αγαπημένη σου ομάδα, η Άρσεναλ, θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ στις 30 Μαϊου.

Το αίτημα σου για την Βασίλισσα στο οποίο ζητάς να σε βοηθήσει να βρεις εισιτήρια για σένα και τον φίλο σου εξετάστηκε προσεχτικά, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι θέμα που μπορεί η Αυτού Μεγαλειότης να σε βοηθήσει.

Συγνώμη που σου στέλνω αρνητική απάντηση. Η Βασίλισσα ελπίζει να χαρείς τον τελικό και σου μεταφέρω τις μελλοντικές της ευχές για σένα και τον φίλο σου".

Πηγή: Ιndependent.co.uk

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ