ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χτύπησε και κούρεψε την σύντροφό του ο Αρμέρο

Χτύπησε και κούρεψε την σύντροφό του ο Αρμέρο

Ο διεθνής Κολομβιανός μπακ, Πάμπλο Αρμέρο, συνελήφθη στο Μαϊάμι επειδή χτύπησε και κούρεψε την σύντροφό του, διότι αυτή δεν ήθελε να κάνουν sex

O Πάμπλο Αρμέρο συνελήφθη από την αστυνομία του Μαϊάμι, αφού επιτέθηκε στην σύντροφό του στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε το ζευγάρι.

Ο 29άχρονος Κολομβιανός μπακ είναι στις ΗΠΑ με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά δεν είναι τελική 23άδα που θα παίξει στο Copa América Centenario.

Χτύπησε και κούρεψε την σύντροφό του ο Αρμέρο

Το βράδυ της Τρίτης λοιπόν μαζί με την σύντροφό του γύριζαν στα μπαρ του Μαϊάμι και έπιναν. Όταν γύρισαν στο δωμάτιο ο Αρμέρο της ζήτησε να κάνουν sex, αλλά αυτή αρνήθηκε διότι ήταν κουρασμένη.

Ο Κολομβιανός άσος που ανήκει στην Ουντινέζε έχασε την ψυχραιμία του, χτύπησε την γυναίκα, της τράβηξε και της έσπασε το κολιέ και εν συνεχεία της έκοψε μέρος από τα μαλλιά της!

"Μου ζήτησε να την κουρέψω και αυτό έκανα", είπε ο Αρμέρο στους αστυνομικούς και η σύντροφός όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα απάντησε με ερώτηση: "Γιατί να του ζητήσω να μου κόψει τα μαλλιά;"

Η αστυνομία κλήθηκε από ενοίκους του ξενοδοχείου που άκουγαν τις φωνές της κοπέλας, η οποία έχει δεχτεί και στο παρελθόν επιθέσεις από τον ποδοσφαιριστή.

Τέσσερις μέρες πριν...

BEACH

A photo posted by Pablo Estifer (@pabloestifer) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ