ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ:"Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω"

Τζέραρντ:"Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω"

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για το πόσο αποφασισμένος είναι να διατηρήσει τη θέση του ακριβώς μπροστά από την τετράδα της άμυνας και να ανταπεξέλθει πλήρως στο νέο ρόλο που του έχει ανατεθεί.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Άστον Βίλα (2-2) ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο, καθιστώντας σαφές ότι δεν έχει προσαρμοσθεί πλήρως στις απαιτήσεις του Μπρένταν Ρότζερς.

Στο ντέρμπι της Τρίτης με την Έβερτον, ωστόσο, η απόδοσή του ήταν στα συνήθη υψηλά επίπεδα. ενορχηστρώνοντας μαεστρικά τους "ρεντς" σε άμυνα και επίθεση και οδηγώντας τους σε μια άνετη επικράτηση με 4-0.

Ως επιστέγασμα της εξαιρετικής του εμφάνισης έλαβε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα του θέση και το πως αντιμέτωπίζει αυτήν τη νέα πρόκληση.

" Είναι μια διαφορετική θέση σε σχέση με αυτήν που παίζω τα τελευταία 15 χρόνια. Παλαιότερα προσπαθούσα να τρέχω από περιοχή σε περιοχή, αλλά ο νέος ρόλος μου είναι να ελέγχω και να οργανώνω τους παίκτες μπροστά μου. Ξέρω ότι με τον καιρό και με τη δουλειά στον αγωνιστικό χρόνο μπορώ να τα καταφέρω επειδή πιστεύω ότι μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις.", δήλωσε ο 33χρονος άσσος.

Ο Τζέραρντ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας έξαλλα το 9ο γκολ της καριέρας του κόντρα στην Έβερτον.

" Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Πίστευα ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Με τον τρόπο που παίξαμε, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Η νίκη απέναντι στην Τότεναμ ήταν φανταστική, όπως και αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι πάντα το ντέρμπι της πόλης, οπότε το 4-0 είναι σπουδαίο.", είπε ο βετεράνος αρχηγός.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ