ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρελάθηκε" ο Λίπι με τον διαιτητή!

Guangzhou Evergrande coach Marcello Lippi (C) confronts referee Mohammad Abdulla Hassan Mohamed (L) after having a second player sent off against the Western Sydney Wanderers during their AFC Champions League quarter-final football match in Sydney on August 20, 2014.  AFP PHOTO/William WEST  --IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE--WILLIAM WEST/AFP/Getty Images
Guangzhou Evergrande coach Marcello Lippi (C) confronts referee Mohammad Abdulla Hassan Mohamed (L) after having a second player sent off against the Western Sydney Wanderers during their AFC Champions League quarter-final football match in Sydney on August 20, 2014. AFP PHOTO/William WEST --IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE--WILLIAM WEST/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Η Γκουανζού γνώρισε την ήττα στον πρώτο προημιτελικό του ασιατικού CL, με τον Μαρτσέλο Λίπι να έχει όμως φρικτά παράπονα από τον διαιτητή και να μπουκάρει στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί (video).

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League Ασίας πήραν οι Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς καθώς στον πρώτο προημιτελικό επικράτησαν στο "Parramatta Stadium" με 1-0 της Γκουανζού Εβεργκράντε του Μαρτσέλο Λίπι.

Το ματς όμως αυτό δεν θα χαραχτεί στη μνήμη του κόσμου ούτε για το νικητήριο γκολ του Τόμι Τζούριτς στο 60ο λεπτό, ούτε για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν οι Κινέζοι με πρωταγωνιστές τα δύο ιταλικά αστέρια τους, Ντιαμάντι και Τζιλαρντίνο, αλλά για την "έκρηξη" του Μαρτσέλο Λίπι στο φινάλε.

Αιτία οι αποφάσεις του Μοχάμεντ Αμπντουλάχ Χασάν στα τελευταία λεπτά, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλλει πρώτα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ζενγκ Λίνπενγκ στο 88ο λεπτό για αγκωνιά στον Μαρκ Μπριτζ και δύο λεπτά αργότερα τον Γκάο Λιν για φάουλ στον Βίτορ Σάμπα.

"Τρελάθηκε" ο Λίπι με τον διαιτητή!

Η δεύτερη αποβολή ήταν αυτή μάλιστα που έκανε "ταύρο" τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας του 2006 και πρωταθλητή Champions League Ασίας με τη Γκουανζού πέρυσι, ο οποίος εισέβαλε εντός αγωνιστικού χώρου για να τα "πει ένα χεράκι" στον άρχοντα της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Λίπι δήλωσε: "Δεν είδα πολύ καλά την φάση που έφερε την πρώτη αποβολή αλλά η δεύτερη ήταν ακριβώς μπροστά μου και δεν ήταν κόκκινη κάρτα.

"Τρελάθηκε" ο Λίπι με τον διαιτητή!

Με ξέρετε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League, δεν είμαι έτσι, είμαι ένας μορφωμένος και πολιτισμένος άνδρας. Ξέρω ότι δεν έπρεπε να μπω στο γήπεδο αλλά ήθελα απλά να του ζητήσω μία εξήγηση".

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Γουόντερερς (πρώην παίκτης και βοηθός προπονητή στην Κρίσταλ Πάλας), Τόνι Πόποβιτς, δήλωσε για το ίδιο περιστατικό:

"Τρελάθηκε" ο Λίπι με τον διαιτητή!

"Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είχε τέτοια αντίδραση. Όλοι μας διαφωνούμε με αποφάσεις διαιτητών αλλά κάνουμε παράπονα από τη γραμμή του πλαγίου άουτ. Δεν γίνεται να μπαίνουν οι προπονητές στο γήπεδο και να τσακώνονται με παίκτες".

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγώνας ρεβάνς που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στο "Tianhe Stadium" αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ