ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε με συναίνεση της Ατλέτικο Νασιονάλ!

Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε με συναίνεση της Ατλέτικο Νασιονάλ!

Η Conmebol πρότεινε να δοθεί το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε μετά την τραγωδία που ουσιαστικά ξεκλήρισε την ομάδα και η Ατλέτικο Νασιονάλ συμφώνησε με αυτή την απόφαση σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Το μεγαλείο του αθλητισμού μέσα από μια ανείπωτη τραγωδία.

Σίγουρα μπροστά στην ανθρώπινη ζωή τίποτα δεν μπαίνει πιο πάνω. Ο άνθρωπος και η υγεία του είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει, δεν είναι θέμα προς διαπραγμάτευση. Ακόμα και αυτό όμως που πρότεινε από κοινού η Conmebol και συναίνεσε η Ατλέτικο Νασιονάλ, είναι κάτι ανατριχιαστικό, μοναδικό, ανεπανάληπτο που αποδεικνύει το μεγαλείο του αθλητισμού, έστω και μέσα από μια ανείπωτη τραγωδία.

Η Σαπεκοεόνσε ξεκληρίστηκε μετά την πτώση του αεροσκάφους (ένα βρετανικό 146) της πτήσης τσάρτερ CP-2933 με προορισμό το αεροδρόμιο του Μεντεγίν, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες σκοτώθηκαν και οι τελικοί για το Copa Sudamericana δεν θα διεξαχθούν ποτέ. Παρ' όλα αυτά, το τρόπαιο θα καταλήξει στην... Σαπεκοεόνσε!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η Ομοσπονδία πρότεινε το τρόπαιο να πάει στην Σαπεκοεόνσε στη μνήμη των θυμάτων της και η Ατλέτικο Νασιονάλ συμφώνησε. Τι και αν δεν το έχει κατακτήσει ποτέ και θα είχε την ευκαιρία να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο "τίτλος" που παίρνει με την ενέργειά της αυτή, είναι πιο πάνω από κούπες και διακρίσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO: Χαμόγελα και χαρά πριν τη μοιραία πτήση
Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί της Σαπεκοένσε
Αεροπορικές τραγωδίες: Όταν ο αθλητισμός βίωσε την κόλαση στον αέρα
Σαπεκοένσε: Αυτή είναι η ομάδα που επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Τσαπεκοένσε
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ