ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί της Σαπεκοένσε

Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί της Σαπεκοένσε

Οι ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε πανηγύρισαν με την ψυχή τους πριν μια εβδομάδα την πρόκριση στον τελικό του Copa Sudamericana. Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί για τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών μετά την τραγωδία στην Κολομβία (VIDEO).

Σύσσωμος ο αθλητικός (και μη) κόσμος είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία στην Κολομβία με τη συντριβή της πτήσης, η οποία μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε στο Μεντεγίν για τον τελικό του Copa Sudamericana, με μόνον πέντε επιζώντες επισήμως (σ.σ υπάρχει πληροφορία και για έκτο, τον Ζαμπιέρ Νέτο)

Πέραν του δημοσιογράφου Ραφαέλ Ενζέλ και του μέλους του πληρώματος, Χιμένα Σουάρες, από το θάνατο διέφυγαν οι ποδοσφαιριστές Αλάν Ρουσέλ, Ζάκσον Φόλμαν και Ντανίλο.

Το γύρο των social media κάνει το video με τους πανηγυρισμούς της ομάδας το βράδυ της 23ης Νοέμβρη και την πρόκριση επί της Σαν Λορένσο, η οποία έδωσε το "εισιτήριο" για τον τελικό του Copa Sudamericana. Κανείς δεν ήξερε το τραγικό παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα. Οι περισσότεροι εξ' αυτών δεν είναι εν ζωή. Δείτε το παρακάτω video:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ