ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Χιλής ο Σάρατε!

Στην εθνική Χιλής ο Σάρατε!

Μπορεί να μοιάζει φάρσα, αλλά δεν είναι. Ο Αργεντινός επιθετικός της Γουέστ Χαμ, θα αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Χιλής στο Κόπα Αμέρικα του 2015.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αδερφός του Μάουρο Σάρατε, ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της Βελές Σάρσφιλντ και νυν της Γουέστ Χαμ, θα αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Χιλής, στο Κόπα Αμέρικα του 2015.

Ο Μάουρο Σάρατε που έχει τη χιλιανή υπηκοότητα, δεδομένου ότι ο πατέρας του γεννήθηκε στην πόλη Καλαμά της Χιλής, αποδέχτηκε την πρόταση του ομοσπονδιακού τεχνικού της "ρόχα", Χόρχε Σαμπάολι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόλι Σάρατε, στο Radio La Red του Μπουένος Άιρες: "Ο Μάουρο ανέλυσε τις τελευταίες κλήσεις, της εθνικής Αργεντινής και αντιλήφθηκε ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες. Θα παίξει στο Κόπα Αμέρικα του 2015. Είχε την ατυχία να βρίσκεται στην ομάδα την ίδια εποχή με τον Μέσι, τον Αγουέρο και τον Ιγκουαϊν. Πιστεύω άξιζε την ευκαιρία, δεδομένου όλων όσων είχε κάνει με τη φανέλα της Βελές, αλλά δεν του έδωσαν αυτή την ευκαιρία."

Η Χιλή, είχε καλέσει τον Μάουρο να παίξει με τη φανέλα της εθνικής ομάδας πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά την είχε απορρίψει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ