ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε επαφές με την Λιντς ο Μπούι

Σε επαφές με την Λιντς ο Μπούι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ουασίμ Μπούι ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους και βρίσκεται σε επαφές με τη Λιντς.

Την ένατη ομάδα της καριέρας του ψάχνει να βρει ο Ουασίμ Μπούι. Ο 24χρονος Ολλανδός μέσος ο οποίος τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να μην μπορεί να στεριώσει πουθενά.

Η Γιουβέντους αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και για αυτό αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ομάδα η οποία έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του είναι η Λιντς. Η αγγλική ομάδα θέλει να επενδύσει στο ταλέντο του και όπως όλα δείχνει θα έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει κιόλας στην ομάδα. Ο Μπούι αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Αξίζει να τονίσουμε ότι η καριέρα του 24χρονου μέσου είναι ούτως ή άλλως γεμάτη δανεικούς.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ και τον Ιανουάριο του 2012 αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους. έκτοτε έχει αγωνιστεί δανεικός σε Μπρέσια (Ιταλία), Αμβούργο (Γερμανία), Παναθηναϊκό (Ελλάδα), Τσβόλε (Ολλανδία), Παλέρμο (Ιταλία) και ξανά στην Τσβόλε).

Σε επίπεδο ανδρών έχει αγωνιστεί 98 φορές έχει πετύχει δέκα γκολ και έχει δώσει 16 ασίστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ