ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόις: "Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί"

Ρόις: "Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί"
© AP

Ο Μάρκο Ρόις παραδέχτηκε πως η Ντόρτμουντ φέτος παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών, όμως, ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει δριμύτερη.

Πολύ υψηλά έβαλε πέρυσι τον πήχη η Ντόρτμουντ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της και την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Ωστόσο, φέτος δεν έχει κατορθώσει να είναι το ίδιο καλή με τους πολλούς τραυματισμούς να αποτελούν σοβαρή δικαιολογία, αφού οι Βεσφταλοί έχουν χάσει κατά καιρούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Μάρκο Ρόις από την πλευρά του δε στάθηκε σε αυτό, αλλά στην ατυχία που έχει η ομάδα του, η οποία είναι βέβαιος πως θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

"Οι οπαδοί δε θα έπρεπε να φοβούνται. Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από πριν. Θέλουμε να τους κάνουμε ένα απίστευτο δώρο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας πριν τη χειμερινή διακοπή νικώντας τη Χέρτα.

Όλοι γνωρίζουμε πως ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση πέρυσι και πολύ πιο συνεπείς. Το πρόβλημα, όμως, θα ήταν αν δε δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο, εμείς κάνουμε πολλές φάσεις, απλώς είμαστε άτυχοι", δήλωσε στην "Bild" ο 24χρονος..

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ