ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Ντε Σίλιο

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Ντε Σίλιο

Ο Ντε Σίλιο μπορεί να μην παίζει στη Μίλαν λόγω τραυματισμού, είναι όμως στην μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, όπως και ο Ντανίλο

Clásico για την απόκτηση του Ματία Ντε Σίλιο, προβλέπεται για το καλοκαίρι, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον άσο της Μίλαν.

Μπορεί να μην αγωνίζεται αυτήν την περίοδο λόγω τραυματισμού, όμως θεωρείται από τα πλέον ταλαντούχα μπακ στον πλανήτη.

Είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Μίλαν, είναι δεξί μπακ, όμως παίζει κυρίως αριστερά για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι πως παίζει δεξιά ο Αμπάτε, ο δεύτερος πως οι "ροσονέρι" δεν είχαν αριστερό μπακ και ο τρίτος φυσικά πως αν και δεξιοπόδαρος χρησιμοποιεί και το αριστερό με την ίδια άνεση.

Η Μίλαν πριν λίγες μέρες πήρε αριστερό μπακ, τον Λούκα Αντονέλι από την Τζένοα, ενώ αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Αμπάτε.

Ο Ντε Σίλιο ένας τρόπος να βάλει λεφτά στα άδεια της ταμεία η Μίλαν, καθώς δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερο από 20.000.000 ευρώ.

Στην λίστα και των δύο συλλόγων όμως είναι και ο Ντανίλο της Πόρτο, τον οποίο οι "δράκοι" δεν πρόκειται να δώσουν με λιγότερο από 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ