ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήθηκε ο γιατρός της Μπάγερν

Παραιτήθηκε ο γιατρός της Μπάγερν

Η Μπάγερν πήγε στο Πόρτο με πολλές απώλειες λόγω τραυματισμών, ηττήθηκε με 1-3 από τους "δράκους" και μία μέρα μετά παραιτήθηκε ο γιατρός της με το επιτελείο του!

Τέλος εποχής για την Μπάγερν, καθώς ο 72άχρονος γιατρός της, Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ, παραιτήθηκε και μαζί του έφυγε από τον σύλλογο όλο το ιατρικό επιτελείο.

Οι Βαυαροί πήγαν στο Πόρτο με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και ηττήθηκαν με 1-3. Ο γιατρός και το επιτελείο του με την ανακοίνωσή της παραίτησής τους ανέλαβαν την ευθύνη για την ήττα.

Ο Χανς-Βίλελμ Μίλερ-Βόλφαρτ είναι γιατρός της Μπάγερν από το 1977. Είναι θρύλος για τις ιατρικές του επιτυχίες σε αθλητές και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 ο Γιουσέιν Μπολτ του είχε αφιερώσει το χρυσό του μετάλλιο! "Είναι ο καλύτερος γιατρός στον κόσμο. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Ευχαριστώ γιατρέ", είχε δηλώσει ο Τζαμαϊκανός.

Ακόμη δεν υπάρχει αντίδραση από τον σύλλογο, ενώ τραυματίες είναι οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα, Στάρκε, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπενατιά (είχε απουσιάσει και ο Σβάινσταϊγκερ λόγω αρρώστιας).

Παραιτήθηκε ο γιατρός της Μπάγερν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ