ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει σε δίκη ο Μπενζεμά για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Πάει σε δίκη ο Μπενζεμά για το σεξουαλικό σκάνδαλο
© AFP/GETTY IMAGES

Το Γαλλικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Καρίμ Μπενζεμά για κατάρριψη των κατηγοριών προς το πρόσωπό του για το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπιενά, με συνέπεια ο σταρ της Ρεάλ να πηγαίνει σε δίκη.

Άσχημα νέα για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, καθώς το Γαλλικό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του για κατάρριψη των κατηγοριών προς το πρόσωπό του για το σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπιενά.

Ο άσος των "μερένγκες" είχε κατηγορηθεί πως συμμετείχε στον εκβιασμό του μεσοεπιθετικού της Λιόν, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. Γι' αυτό το λόγο και κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος στράικερ θα πάει σε δίκη μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενος, η οποία αναμένεται να αρχίσει τον επόμενο χρόνο. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που κριθεί ένοχος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης αρκετών ετών.

"Είμαστε έκπληκτοι απ' την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει το αίτημά μας", δήλωσε ο συνήγορος του Μπενζεμά, Σερζ Μονί, κατά την έξοδό του απ' το Δικαστήριο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ