ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση "Βαλμπουενά" ο Μπενζεμά!

Παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση "Βαλμπουενά" ο Μπενζεμά!
Μπενζεμά

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο μετά την αποκάλυψη της BFM που κάνει λόγο για παραδοχή του Καρίμ Μπενζεμά στην υπόθεση με την "sex tape" του Ματιέ Βαλμπουενά.

Την Τετάρτη το πρωί ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο κρατητήριο εξαιτίας της γνωστής υπόθεσης με την "sex tape" του Ματιέ Βαλμπουενά. Μία μέρα αργότερα, η BFM αποκαλύπτει πως ο Μπενζεμά παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση!

Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση από τις Αρχές της Γαλλίας και ίσως παραμείνει για αρκετές μέρες στην πατρίδα του. Θυμίζουμε πως την Τετάρτη πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο!

Εκβιασμός μέσω φίλου του

Όπως αποκαλύπτει η BFM, παιδικός φίλος του Μπενζεμά ζήτησε από τον παίκτη να τον φέρει σε επαφή με τον Βαλμπουενά, με σκοπό να του μιλήσει για την "sex tape" που είχε στην κατοχή του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ίδιος ο Μπενζεμά να έκανε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών! Έτσι, ο άσος της Ρεάλ μπλέχτηκε άσχημα στην υπόθεση και πλέον κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση πέντε ετών. Ο δικηγόρος του παίκτη, πάντως. τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και πως σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

"Θα τον κάνω να πληρώσει"

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, Μ6, έδωσε στη δημοσιότητα τη συνομιλία του Καρίμ Μπενζεμά με τους εκβιαστές του Ματιέ Βαλμπουενά: "Μην ανησυχείς, δεν έχει επιλογή. Θα τον κάνω να αναθεωρήσει και να πληρώσει", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ