ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Πήρε Ντάλμπερτ η Ίντερ, διπλή ενίσχυση για τη Φιορεντίνα, ρεκόρ μεταγραφής για τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, Κατράνη και Γκαμπριέλ Σίλβα η Σεντ-Ετιέν, Μπουντεμπούζ η Μπέτις.

Την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου επιθετικού, Αντρέ Γκρέι, για τα επόμενα πέντε χρόνια από την Μπέρνλι ανακοίνωσε η Γουότφορντ. Οι "hornets" έκαναν γνωστό ότι πραγματοποίησαν ρεκόρ μεταγραφικής προσθήκης στην ιστορία τους με το κόστος της μετακίνησης να ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Ο Ενρίκε Ντάλμπερτ ανακοινώθηκε από την Ίντερ ως το καλοκαίρι του 2022. Ο 23χρονος ακραίος μπακ-χαφ αποκτήθηκε από τη Νις έναντι 20.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Διπλή ενίσχυση για τη Φιορεντίνα, καθώς η ομάδα της Φλωρεντίας απέκτησε τον Μάρκο Μπενάσι από την Τορίνο και τον Βαλεντίν Εϊσερίκ από τη Νις.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Παίκτης της Σεντ Ετιέν και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γκαμπριέλ Σίλβα ο οποίος έφτασε ένα βήμα από τον Παναθηναϊκό.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Νωρίτερα, οι "στεφανούα" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη απ' τον Ατρόμητο, με τον Έλληνα μπακ να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Η Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, Ριάντ Μπουντεμπούζ, από τη Μονπελιέ έναντι 7.000.000 ευρώ και παρουσίασε τη νέα της προσθήκη με πρωτότυπο τρόπο.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε και δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος αριστερός μπακ, Ντένις Αόγκο, θα είναι παίκτης της Στουτγκάρδης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

Μετά την Αγγλία, η Τουρκία. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο ετοιμάζεται για τη δεύτερη εκτός ισπανικών συνόρων εμπειρία του, καθώς Βιγιαρεάλ και Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν για τη μετακίνηση του 32χρονου Ισπανού επιθετικού από την πρώτη στη δεύτερη.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/8)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ