PREMIER LEAGUE

Ρεκόρ μεταγραφής με παρουσίαση Football Manager για Μάρκο Σίλβα

Ρεκόρ μεταγραφής με παρουσίαση Football Manager για Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα βλέπει τις μεταγραφικές ενισχύσεις να καταφθάνουν καθώς η Γουότφορντ έκανε ρεκόρ δαπάνης με την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι, τον οποίον παρουσίασε με... Football Manager.

Την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου επιθετικού, Αντρέ Γκρέι, για τα επόμενα πέντε χρόνια από την Μπέρνλι ανακοίνωσε η Γουότφορντ.

Οι "hornets" έκαναν γνωστό ότι πραγματοποίησαν ρεκόρ μεταγραφικής προσθήκης στην ιστορία τους με την εν λόγω κίνηση. Το ποσό στο οποίο έκλεισε το deal δεν αποκαλύπτεται στην ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ανέρχεται στα 20.000.000 ευρώ.

Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στην οποία είναι προπονητής ο Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σριούσμπερι μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Τέλφορντ και Χίνκλι Γιουνάιτεντ. Από τι δεύτερη αποκτήθηκε το 2010 και ύστερα από μία διετία κατέληξε στη Λούτον. Το 2014 τον απέκτησε η Μπρέντφορντ και το 2015 η Μπέρνλι.

Πέραν του ρεκόρ, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην ανακοίνωση - παρουσίαση του Γκρέι καθώς έγινε με video... Football Manager:

Photo credits: Watford Twitter

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ