ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα φετινά γκολ του Ντιέγκο Κόστα

Όλα τα φετινά γκολ του Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστιες από την αρχή της σεζόν με αποτέλεσμα να μετράει ήδη 19 γκολ στις πρώτες 17 αγωνιστικές. Δειτε πώς το πέτυχε αυτό μέσα σε ένα χορταστικό video.

Το περασμένο καλοκαίρι ένα τσούρμο σημαντικοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν προσεγγίσει την Ατλέτικο με σκοπό να "αρπάξουν" τον Ντιέγκο Κόστα, όμως οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να μην τον πουλήσουν (σε αντίθεση με τον Φαλκάο) και δικαιώθηκαν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος επέλεξε πρόσφατα να αγωνίζεται με την Εθνική Ισπανίας, παραμένει "καυτός" από το ξεκίνημα της Πριμέρα Ντιβισιόν και με τα 19 γκολ που μετράει στις πρώτες 17 αγωνιστικές της La Liga, κρατάει γερά τους Μαδριλένους στο κυνήγι του τίτλου .

Χαρακτηριστικό δε της δαιμονιώδους φόρμας στην οποία βρίσκεται είναι το ότι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον πίνακα των σκόρερ μιας που ο κορυφαίος σκόρερ στην Ευρώπη για όλο το 2013, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι στη 2η θέση του σχετικού πίνακα με 17 γκολ.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το σημαντικό επίτευγμά του στη δύση του 2013, η μαδριλένικη "As" έφτιαξε ένα βίντεο-μοντάζ στο οποίο χώρεσε και τα 19 γκολ του Ντιέγκο Κόστα με τους "ροχιμπλάνκος", αγωνιστική προς αγωνιστική.

Απολαύστε τα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ