ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Ήττες-σοκ για Ατλέτικο και Τότεναμ, έχασε το πρωτάθλημα η Ντινάμο Μινσκ, πήρε το ντέρμπι η Ντινάμο Μόσχας, μεγάλη εμφάνιση η Εστορίλ. Διαβάστε τι έκαναν όλοι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γιουβέντους

Εντυπωσιακή νίκη για την Γιουβέντους στο Τορίνο, καθώς επικράτησε της Πάρμα με 7-0, με τους τρεις επιθετικούς της να σκοράρουν από δύο φορές (Γιορέντε, Τέβες και Μοράτα), ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Λίχτσταϊνερ και είχε δύο ασίστς. Ο Τέβες έβαλε το ομορφότερο τέρμα με εντυπωσιακό σόλο, ενώ ο Γιορέντε βρήκε δίχτυα μόλις για δεύτερο ματς φέτος.

Η σύνθεση: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντοΐν, Μαρκίζιο (82' Ματιέλο), Ρόμουλο, Πογκμπά, Ρομπέρτο Περέιρα, Τέβες (60' Κομάν), Γιορέντε (71' Μοράτα).

Ατλέτικο

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με το τέρμα του Μάντζουκιτς, όμως ηττήθηκε με 1-2 από την Σοθιεδάδ στο "Ανοέτα". Ο Κάρλος Βέλα απάντησε στο 15', οι "ροχιμπλάνκος" έμειναν με 10 παίκτες στο 50' λόγω αποβολής του Γκιλιέρμε Σικέιρα και στο 82' Αχιρέτσε ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Βάσκους.

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Γκιλιέρμε Σικέιρα, Γκάμπι (85' Κριστιάν Ροντρίγκες), Μάριο Σουάρεθ (54' Ανσάλντι), Αρντά Τουράν (85' Γκριεζμάν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς.

Μάλμε

Έχει ολοκληρωθεί το σουηδικό πρωτάθλημα

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Σπουδαία νίκη για τη Ντινάμο, καθώς πήρε το ντέρμπι της Μόσχας επικρατώντας με 1-0 της ΤΣΣΚΑ, χάρη σε γκολ του Κοκόριν στο 54', ενώ στο 45' είχε χάσει πέναλτι ο Βαλμπουενά. Θυμίζουμε πως προερχόταν από δύο χαμένα... ντέρμπι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αυτά με Ρουμπίν Καζάν και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η σύνθεση: Γκαμπούλοβ, Χουμπότσαν, Σαμπά, Ντόουγκλας, Μπούτνερ, Βινκέρ, Ντενίσοβ, Γιουσούποβ, Βαλμπουενά (72' Ιόνοβ), Ζιρκόβ (73' Τζούτζακ), Κοκόριν (75' Κουράνι).

Αϊντχόφεν

Η Χεράκλες προηγήθηκε με γκολ του Λίνσεν στο 29', αλλά η Αϊντχόφεν "χτύπησε" στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου και με ανατροπή πήρε το "διπλό" (1-2). Ο Λουκ ντε Γιόνγκ ισοφάρισε στο 45'+1 και ο Ρεκίκ στο 92' χάρισε στην PSV τη νίκη, έτσι διατηρήθηκε στο +4 στην κορυφή από τον Άγιαξ

Η σύνθεση: Ζουτ, Άριας, Μπούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς, Μαχέρ, Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ (70' Λοκάντια), Ντεπάι, Λουκ ντε Γιόνγκ.

Εστορίλ

Λίγο έλειψε η Εστορίλ να γίνει η πρώτη ομάδα στην Πορτογαλία που θα υποχρέωνε σε ήττα την Πόρτο. Ο Όλιβερ Τόρες τελικά στο 94' ισοφάρισε σε 2-2 για τους "δράκους", οι οποίοι είχαν ανοίξει το με τον Μπραχιμί, αλλά οι γηπεδούχοι, είχαν ισοφαρίσει στο 27' με τον Κούκα και είχαν προηγηθεί στο 81' με το πέναλτι του Τοζέ.

Η σύνθεση: Κίετσεκ, Άντερσον Λουίς, Ρούμπεν, Γιοάν Ταβάρες, Εμίντιο Ραφαέλ, Ντιόγκο Αμάντο, Εσίτι, Τοζέ (88' Μπρούνο Νασιμέντο), Κούκα, Μπαμπάνκο (68' Φελίπε Γκονσάλβες), Σεμπά (83' Φερναντίνιο).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με το 6ο του φετινό γκολ στην Serie A "πλήγωσε" την Φιορεντίνα μέσα στο "Αρτέμο Φράνκι" της Φλωρεντίας, καθώς χάρισε το σπουδαίο "διπλό" στη Νάπολι. Στην 11η θέση πλέον οι "βιόλα" με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η σύνθεση: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο (83' Πασκουάλ), Ακουιλάνι (65' Νταβίντ Πισάρο), Ματίας Φερνάντες, Μπόρχα Βαλέρο, Ίλιτσιτς (73' Μάριο Γκόμεθ), Κουαδράδο, Μπαμπακάρ.

Γκινγκάμπ

Ματς χαμένο εξ αρχής αυτό για την Γκινγκάμπ κόντρα στην φορμαρισμένη Λιόν, η οποία επιβλήθηκε με 3-1 της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αγχώσουν λίγο μόνο τους "λιονέ" μειώνοντας χάρη στο αυτογκόλ του Πορτογάλου τερματοφύλακα, Άντονι Λόπες, πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Η σύνθεση: Λεσλ, Σανκό, Κερμπρά, Σορμπόν, Μπακά, Σανκαρέ, Ματίς (76' Μαντάν), Μαρβό, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μποβού, Πιέ (82' Αλιουί).

Ντινάμο Μινσκ

Δεύτερη σερί ήττα για την Ντινάμο Μινσι, καθώς έχασε με 1-2 στην έδρα της Τορπέντο Ζοντίνο, αν και προηγήθηκε με τον Φρανκ Τζα Τζετζέ. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος των play-offs έμεινε στο -7 από την ΜΠΑΤΕ, η οποία έτσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Λευκορωσίας.

Η σύνθεση: Χούνταρ, Βορόνκοβ, Τζα Τζετζέ (73' Ντιομαντέ), Νίκολιτς, Ουντότζι (55' Ρασάντκιν), Καρπόβιτς, Βερετίλο, Φιγκερέδο, Στασέβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς (81΄Γιαρότσκι).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας κινδύνεψε με τρίτη συνεχόμενη ήττα, καθώς βρέθηκε να χάνει από την Ιστανμπούλ στο... μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, όμως επικράτησε τελικά με 2-1. Ο Ντεμπά Μπα με το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα ισοφάρισε στο 63ο λεπτό και στο 75' ο Κερίμ Φράι ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πέδρο Φράνκο στο 77' και Ισμαΐλ Κιοϊμπασί στο 94' αποβλήθηκαν για την Μπεσίκτας, η οποία όμως άντεξε, πήρε το "διπλό" και έμεινε μόνη στην 3η θέση, παραμένοντας στο -2 από Γαλατάσαράι και Φενέρμπαχτσε.

Η σύνθεση: Τολγκά Ζενγίν, Νετζίπ Ουισάλ (46' Σόσα), Σίβοκ, Ερσάν Γκιουλιούμ, Ραμόν Μότα, Χάτσινσον, Βελί Καβλάκ (78' Μουσταφά Πεκτεμέκ), Ογκουζχάν Εζιακούπ (74' Ισμαΐλ Κιοϊμπασί), Κερίμ Φράι, Ολτζάι Σαχάν, Ντεμπά Μπα.

Παρτίζαν

Με χατ-τρικ του Πέταρ Σκούλετιτς η Παρτίζαν νίκησε με 3-0 την Σπάρτα μέσα στην Σουμπότιτσα. Ο 24άχρονος Σέρβος στράικερ μετράει 11 γκολ σε 12 αγωνιστικές και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα του ξέφυγε στην κορυφή με +4 από τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος παραχώρησε εντός έδρας "λευκή" ισοπαλία στην Τσουκαρίτσκι.

Η σύνθεση: Λούκατς, Μπράνκο Ίλιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Πέτροβιτς, Μάρκοβιτς, Ντρίντσιτς, Σάσα Ίλιτς, Νίνκοβιτς (62' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς (82' Λούκα), Σκούλετιτς (87' Φοφανά).

Τότεναμ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", καθώς έχασε με 1-2 από την Στόουκ. Αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν ο Μπόγιαν Κρκιτς, με το πρώτο του γκολ στην Premier League (γκολάρα στο 6'), ο Γουόλτερς έκανε το 0-2 (33') και απλά μείωσε ο Σαντλί με βολέ στην κίνηση (77').

Η σύνθεση: Λορίς, Νότον, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Ετιέν Καπού (72' Τάουνσεντ), Μέισον, Έρικσεν (46' Λαμέλα), Σαντλί, Αντεμπαγιόρ (58' Κέιν), Σολδάδο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ