ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντελ Πιέρο είπε "Ciao" στη Σίντνεϊ

Ο Ντελ Πιέρο είπε "Ciao" στη Σίντνεϊ

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ολοκλήρωσε το διετές συμβόλαιό του στη Σίντνεϊ και αποχαιρέτησε μέσω ευχαριστήριας γραπτής ανακοίνωσης τους ανθρώπους του συλλόγου. Ποια τα πλάνα του για το μέλλον.

"Αυστραλία έφτασε η στιγμή να σου πως εις το επανιδείν. Η εμπειρία μου με τη Sydney FC έφτασε στο τέλος της και μάλιστα αυτό με στενοχωρεί επειδή πέρασα πολύ καλά.

Ανακοίνωσα την απόφασή μου στη διοίκηση, τους ευχαριστώ για αυτά τα δύο χρόνια αλλά και που μου ζήτησαν να μείνω. Θα μείνω χαρούμενος αν μου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για επαγγελματική συνεργασία μαζί τους στο μέλλον", τόνισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο 39χρονος Ιταλός άσος και πρόσθεσε:

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα επειδή η ζωή μου εντός και εκτός γηπέδου ήταν πολύ ωραία, και μαζί με την οικογένειά μου περάσαμε δύο φανταστικά χρόνια: θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου αυτή η χώρα.

Θα παραμείνω για πάντα "Αυστραλιανός" και θα είμαι κοντά στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη της χώρας και της αυστραλιανής ομοσπονδίας, ως παγκόσμιος πρεσβευτής του Κυπέλλου Ασίας που θα διεξαχθεί εδώ το 2015.

Για μένα έφτασε η στιγμή να αλλάξω, έχοντας επίγνωση ότι έδωσα πάρα πολλά και πήρα πίσω άλλα τόσα. Τώρα θα πάρω λίγο χρόνο για να αξιολογήσω τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για το μέλλον μου".

Σημειώνεται πως ο Ντελ Πιέρο σημείωσε 24 γκολ στα 48 ματς που φόρεσε τη φανέλα της Σίντνεϊ ενώ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ιταλός επιθετικός επιθυμεί να αγωνιστεί για έναν χρόνο ακόμα με πιθανότερο νέο προορισμό στην καριέρα του να είναι το πρωτάθλημα των ΗΠΑ (MLS).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ