ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρονάλντο απάντησε στον Όουεν για το tweet με τα κιλά του

Ο Ρονάλντο απάντησε στον Όουεν για το tweet με τα κιλά του

Ο Μάικλ Όουεν έκανε ένα αστείο για τα κιλά του Ρονάλντο μετά από την πρόσφατη συνάντησή τους στη Μαδρίτη και το "Φαινόμενο" απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ.

Ο Μάικλ Όουεν έκανε ένα tweet σχετικό με τα κιλά του Ρονάλντο, με τον οποίο βρέθηκε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" προ ημερών και εκτός από τις απαντήσεις πολλών χρηστών του twitter, τώρα έλαβε και την απάντηση του ίδιου του Βραζιλιάνου.

Ο βετεράνος Άγγλος επιθετικός είχε γράψει ότι "νόμιζα ότι εγώ έβαζα κιλά, μέχρι που είδα τον παλιόφιλο Ρονάλντο", μετά από τη συνάντησή τους το Σάββατο στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, για την τελετή απονομής της "Χρυσής Μπάλας" στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το tweet του Όουεν δέχθηκε αρκετή κριτική από ορισμένους χρήστες του tweet και η παρουσία του Ρονάλντο στην εκδήλωση της FIFA για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή έκανε αναπόφευκτη την ερώτηση.

Το "Φαινόμενο" απάντησε με το χαμόγελο στα χείλη και ολίγον έκπληκτος από τη διάσταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα: "Δεν έχω μιλήσει μαζί του (σ.σ. από τη στιγμή που έγινε το tweet) , αλλά φοβάμαι για τη σημασία που έχει ακόμα για τον σημερινό κόσμο που ζούμε. Το βάρος μου είναι ακόμα σημαντικό. Πραγματικά, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό".

Καφού και Ρομπέρτο Κάρλος που ήταν κι αυτοί παρόντες στην εκδήλωση, κλήθηκαν να σχολιάσουν με τη σειρά τους το θέμα.

"Ρονάλντο, ακολούθα τη δίαιτά μου. Εάν το είπε ο Όουεν, δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί του. Είναι λίγο μεγάλος, ναι, αλλά είναι καλύτερα τώρα", είπε ο σπουδαίος βετεράνος δεξιός μπακ.

Όσο για τον παρτενέρ του στη Βραζιλία από την άλλη πλευρά, στάθηκε στο πλευρό του φίλου του: "Δεν μου αρέσουν πολύ τέτοιου είδους αστεία, ίσως επειδή είμαι φίλος με τον Ρονάλντο. Όταν γίνονται τέτοια αστεία, δεν τα υποστηρίζω. Ας προσέξουμε τον Ρονάλντο. Το πρόβλημα δεν είναι το σώμα του, είναι η καρδιά του, επειδή έχει και μεγάλη καρδιά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ