ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το απίθανο σχόλιο του Όουεν για τα κιλά του Ρονάλντο

Το απίθανο σχόλιο του Όουεν για τα κιλά του Ρονάλντο

Ο Μάικλ Όουεν είδε από κοντά τον Ρονάλντο για πρώτη φορά μετά από χρόνια και δεν γινόταν να μην σχολιάσει τα κιλά του Βραζιλιάνου.

Μέλη των Galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης ξαναέσμιξαν για την τελετή παρουσίασης της "Χρυσής Μπάλας" του Κριστιάνο Ρονάλντο και τα... παρατράγουδα δεν έλειψαν μεταξύ του Μάικλ Όουεν και του Βραζιλιάνου Ρονάλντο.

Ο Άγγλος βετεράνος, σχολιαστής πλέον στην αγγλική τηλεόραση, κρατιέται σε καλή φόρμα, παρότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2013.

Δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για το "Φαινόμενο", που εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα περιττά κιλά και μάλιστα συμμετείχε μέχρι και σε ριάλιτι για να τα ξεφορτωθεί. Η εμφάνισή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" δεν θύμιζε τη φιγούρα η οποία "βομβάρδιζε" με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, έστω κι αν ούτε τότε ήταν σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Όουεν, μάλιστα, θέλησε να πειράξει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ενός tweet που αναφέρεται στα κιλά του: "Νόμιζα ότι εγώ έβαζα κιλά, μέχρι που είδα τον παλιόφιλο Ρονάλντο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι θρύλοι της Ρεάλ έδωσαν τη "Χρυσή Μπάλα" στον Ρονάλντο
Η Ρεάλ ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ