ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπλαν τιμώρησε Καβάνι και Λαβέτσι

Ο Μπλαν τιμώρησε Καβάνι και Λαβέτσι

Οι Καβάνι και Λαβέτσι καθυστέρησαν να επιστρέψουν πέντε ημέρες από τις διακοπές τους και ο Λοράν Μπλαν τους στέλνει στην.. εξέδρα για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Έντινσον Καβάνι και Εσεκιέλ Λαβέτσι αποφάσισαν να πάρουν άδεια από τη... σημαία επεκτείνοντας κατά πέντε ημέρες τις χριστουγενιάτικες διακοπές τους (αμφότεροι ταξίδεψαν στη Λατινική Αμερική για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους) και η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν το άφησε έτσι.

Τουναντίον αποφασίστηκε από κοινού να απέχουν αμφότεροι από τα δύο επόμενα ματς της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λοράν Μπλαν να ανακοινώνει την τιμωρία του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού και του Ουρουγουανού φορ μέσω συνέντευξης Τύπου.

"Ο Καβάνι και ο Λαβέτσι θα προπονούνται μόνοι τους και δεν θα πάρουν μέρος στα επόμενα δύο παιχνίδια. Έπειτα θα κρίνουμε αν θα συνεχιστεί η τιμωρία τους.

Εάν καθυστέρησαν επίτηδες να επιστρέψουν η τιμωρία θα είναι σκληρότερη. Θα υπάρχουν οικονομικές και αθλητικές κυρώσεις. Θα μείνουν σίγουρα εκτός από τα ματς με Μονπελιέ και Μπαστιά, μετά θα αξιολογήσουμε εάν θα επεκταθεί η περίοδος της τιμωρίας", τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Αυτό που έκαναν ήταν ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο. Οταν κάποιος ανήκει σε έναν σύλλογο πρπέπει να ξέρει ότι το σύνολο έρχεται πρώτα. Εάν ξεχωρίζουν τα άτομα τότε το γκρουπ μπαίνει σε κίνδυνο και αυτό είναι κάτι που μισώ".

Σημειώνεται πως οι δύο παίκτες θα έπρεπε να βρίσκονται στο Μαρακές στις 27 Δεκεμβρίου, παρόλα αυτά αμφότεροι προσγειώθηκαν στο Παρίσι την Παρασκευή, πέντε δηλαδή ημέρες μετά την προγραμματισμένη επιστροφή τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ