ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Πογκμπά

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Πογκμπά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πεπεισμένος ότι ο Πολ Πογκμπά μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Ζιντάν και να οδηγήσει την Γαλλία σε μία μεγάλη επιτυχία στο Euro 2016, εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Η Γαλλία έχει να πανηγυρίσει κάποιο σημαντικό τρόπαιο από το Euro στις Κάτω Χώρες (2000) και να αγωνιστεί σε τελικό από το Μουντιάλ της Γερμανίας (2006), παρόλα αυτά ο Κριστιάν Καρεμπέ θεωρεί πως οι συμπατριώτες του μπορούν να πετύχουν στο Euro 2016 έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Πολ Πογκμπά.

"Ελπίζω ότι ο Πογκμπά θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα όπως έκανε ο Ζιντάν το 1998 και το 2000.

Ελπίζω ότι ο Πογκμπά και ένας από τους άλλους παίκτες θα μπορέσουν να λάμψουν για να χαρίσουν έναν ακόμα τίτλο στην Γαλλία", δήλωσε ο Γάλλος πρώην διεθνής και νυν σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να προσθέσει μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα "Goal.com":

Ο Καρεμπέ αποθεώνει τον Πογκμπά

"Περιμένουμε από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να φτιάξει μία ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Βλέπουμε όλοι πως ο Πολ προετοιμάζεται πολύ καλά για την τελική φάση του Euro κάνοντας καλές εμφανίσεις με την Γιουβέντους.

Έφτασε στον τελικό του Champions League με την Γιουβέντους την περασμένη σεζόν και είναι ο παίκτης-κλειδί για την εθνική Γαλλίας στο Euro 2016".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ