ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νασρί: "Είναι ηλίθιοι όσοι με βρίζουν"

Νασρί: "Είναι ηλίθιοι όσοι με βρίζουν"

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι Σαμίρ Νασρί, χαρακτήρισε ηλίθιους όσους οπαδούς της Άρσεναλ τον βρίζουν.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ Σαμίρ Νασρί έχει γίνει ανεπιθύμητος στους οπαδούς της Άρσεναλ εξαιτίας της μετακίνησης του στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2011.

Ο Γάλλος διεθνής σε δηλώσεις του αιτιολόγησε την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στους "πολίτες" λέγοντας ότι δεν ήταν μόνο τα χρήματα που έπαιξαν ρόλο και χαρακτήρισε ηλίθιους όσους τον βρίζουν.

"Η εξύβριση δεν επηρεάζει την απόδοση μου στο γήπεδο. Δεν είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ και δεν είμαι από το Λονδίνο. Για να είμαστε ειλικρινείς ως ποδοσφαιριστές κοιτάμε το συμφέρον μας και την καριέρα μας.

Όταν με ζήτησε η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Έχω κερδίσει τρόπαια. Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω ότι θέλω στην καριέρα μου. Αν οι φίλαθλοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν δεν είναι δικό μου θέμα. Αγαπάνε την ομάδα τους και πιθανόν να το είδαν ως προδοσία αλλά δεν είναι έτσι.

Απλά κοίταξα το συμφέρον μου. Αυτό έκαναν και άλλοι παίκτες. Οι οπαδοί πιστεύουν ότι είναι για τα λεφτά. Αλλά δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά δεν πρόκειται να κάνει μεγάλη διαφορά στην ζωή σου αν κερδίζεις λίγα λεφτά παραπάνω", δήλωσε ο Νασρί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ