ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρους: "Απογοήτευσε ο Μπεν Αρφά"

Μπρους: "Απογοήτευσε ο Μπεν Αρφά"

Ο Στιβ Μπρους προανήγγειλε την αποδέσμευση του Μπεν Αρφά από την Χαλ και την επιστροφή του, πιθανότατα, στην Γαλλία και όχι στην Νιουκάστλ που ανήκει.

Η καριέρα του Μπεν Αρφά στην Χαλ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή Στιβ Μπρους, ο παίκτης επιστρέφει στην Γαλλία.

Ο Στιβ Μπρους διαψεύστηκε καθώς πίστευε ότι ο Μπεν Αρφά θα κάνει την διαφορά στην Χαλ όταν αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη δανεικός από την Νιουκάστλ. Η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε τον περασμένο μήνα στην ήττα της Χαλ από την Μάντσεστερ Γ.

Ο προπονητής της Νιουκάστλ Άλαν Πάρντιου, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπεν Αρφά στην ομάδα και επιθυμία του Γάλλου διεθνή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπως δηλώνει ο Στιβ Μπρους.

" Είχα πει στον Μπεν Αρφά ότι δεν πρόκειται να ανεχθώ απόδοση όπως αυτή που είχε στον αγώνα με την Μάντσεστερ. Και είναι στο χέρι του να διεκδικήσει την θέση του πίσω στην ομάδα.

Εξαρτάται από αυτόν αν θέλει να μείνει στην Γαλλία. Απομένουν δέκα ημέρες μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αλλά είναι δίκαιο να πω ότι πιθανόν έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Χαλ.

Μερικές φορές οι μεταγραφές δεν βγαίνουν ειδικά όταν πρόκειται για δανεισμό. Δυστυχώς δεν λειτούργησε και του εύχομαι καλή συνέχεια και να έχει την καριέρα που του αξίζει σύμφωνα με το πλούσιο ταλέντο του".

Ο Μπεν Αρφά είχε 8 εμφανίσεις στην Χαλ και 384 λεπτά συμμετοχής συνολικά χωρίς να σκοράρει. Η Χαλ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

Πηγή: Goal.com

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ