ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόγιες: "Δεν μου έδωσε χρόνο η Γιουνάιτεντ"

Μόγιες: "Δεν μου έδωσε χρόνο η Γιουνάιτεντ"
© GRAHAM CHADWICK

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποπομπή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου. Ποιους 3 παίκτες ήθελε να φέρει στο "Ολντ Τράφορντ".

Τέσσερις μήνες σχεδόν μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22/4) ο Ντέιβιντ Μόγιες παραχώρησε στη "Daily Mail" την πρώτη του συνέντευξη και σε αυτή δεν έκρυψε την πίκρα του για το γεγονός ότι κρίθηκε πολύ γρήγορα από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

"Ο λόγος που πήγα στη Γιουνάιτεντ ήταν επειδή νόμιζα πως θα πήγαινα σε έναν σύλλογο που θα μου έδινε χρόνο. Ήταν ένα βήμα προς το άγνωστο και, κοιτάζοντας προς τα πίσω τώρα, έμοιαζε σαν την πιο απίστευτη δουλειά.

Ήταν όμως η σωστή δουλειά για μένα. Ήμουν στην Έβερτον για περισσότερα από 11 χρόνια. Είχαμε προκριθεί στο Champions League, πήγαμε σε τελικό FA Cup και είχα κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο του προπονητή της σεζόν.

Μόγιες: "Δεν μου έδωσε χρόνο η Γιουνάιτεντ"
© IAN HODGSON

Ήμουν μεταξύ των πιο έμπειρων προπονητών στην Premier League και η Γιουνάιτεντ είχε πάντα Βρετανούς προπονητές", τόνισε στη συνέντευξή του ο Σκωτσέζος τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Αισθάνθηκα συντετριμμένος που έχασα τη δουλειά επειδή πίστευα πραγματικά ότι θα μπορούσα να πετύχω. Ήξερα ότι θα χρειαζόταν χρόνος για να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές.

Θέλαμε χρόνο για να εξελιχτούμε αλλά ήμασταν στη διαδικασία του να κάνουμε σημαντικές αλλαγές. Στην τελική περίπτωση, αισθάνομαι ότι δεν μου δόθηκε χρόνος για να πετύχω ή να αποτύχω.

Μόγιες: "Δεν μου έδωσε χρόνο η Γιουνάιτεντ"
© PA

Έπαιρνα τη σκυτάλη από έναν προπονητή που ήταν εκεί για 20 χρόνια και προσπάθησα να συνεχίσω τις επιτυχίες που είχε. Θα ήταν σίγουρα μία δύσκολη περίοδος".

Όσον αφορά στους παίκτες που ήθελε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκτήθηκαν, ο Μόγιες κατονόμαστε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ και Σεσκ Φάμπρεγας ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του υπογράμμισε πως ψάχνει τη σωστή δουλειά είτε αυτή είναι στην Αγγλία είτε έξω από το Νησί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ