ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη μάχη για την υπογραφή του Ντάνι Άλβες

Μεγάλη μάχη για την υπογραφή του Ντάνι Άλβες
2014 ANADOLU AGENCY

Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί μήλον της έριδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, που δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κάνουν δικό τους αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα από τα πιο hot ονόματα στο μετεγγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι και τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση. Ο Ντάνι Άλβες έχει βγει στη γύρα και περιμένει προτάσεις, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν να τον κάνουν δικό τους αυτό το καλοκαίρι και... απλώνουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ και ένα ελκυστικό πρότζεκτ προκειμένου να τον πείσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena SER" τόνισε πως η Γιουβέντους συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ και πως επρόκειτο να υπάρξει ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Εντούτοις, οι μέρες πέρασαν και αυτό δεν συνέβη, με την ισπανική "Mundo Deportivo" να αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης κοιτάζουν ενδελεχώς την περίπτωση του 33χρονου άσου.

Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να μην επιθυμεί ιδιαιτέρως να παίξει στην Premier League, παρά το γεγονός ότι τον θέλει ο Μουρίνιο και μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Άλβες έχει ταξιδέψει στο Παρίσι για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Παρί.

Να πούμε πως ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017, όμως υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρήσει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ