ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοντά στην Μπεσίκτας ο Ρομπίνιο

Κοντά στην Μπεσίκτας ο Ρομπίνιο

Σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση η Μίλαν αποδέχτηκε την πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ρομπίνιο και πλέον απομένει η συγκατάθεση του Βραζιλιάνου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο "Sports Media Set", η Μίλαν αποδέχτηκε την πρόταση που κατέθεσε η Μπεσίκτας για την απόκτηση του Ρομπίνιο και πλέον απομένει το "ναι" του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ η Μίλαν θέλει να εξασφαλίσει τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ με αποτέλεσμα να κρίνεται επιβεβλημένη η πώληση του Ρομπίνιο που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Φίλιπο Ιντσάγκι.

Και ενώ το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού προδιαγραφόταν μεταξύ Κατάρ, Η.Α.Ε, Η.Π.Α (Ορλάντο Σίτι) και επιστροφής στη Βραζιλία (Φλαμένγκο και Σάντος) ήρθε η προσφορά των Τούρκων να αλλάξει την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις επιλογές του.

Όπως αναφέρει το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, η διοίκηση της Μπεσίκτας αναμένεται να προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 στον Ρομπίνιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ