ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικάρντι: "Ανούσιος ο Μαραντόνα..."

Ικάρντι: "Ανούσιος ο Μαραντόνα..."

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν άφησε αναπάντητα τα "βέλη" του Μαραντόνα, ο οποίος τον αποκάλεσε "προδότη" σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει με τον Μάξι Λόπεζ και την Γουάντα Νάρα. Ο φορ της Ίντερ μίλησε απαξιωτικά για τον Ντιεγκίτο.

Οι Μάουρο Ικάρντι και Μάξι Λόπεζ ήταν δυο πολύ καλοί φίλοι. Δεν είναι πλέον. Ο λόγος; Μια γυναίκα. Ο φορ της Ίντερ "έκλεψε" την Γουάντα Νάρα μέσα από τα χέρια του συμπατριώτη του και από τότε δεν μιλιούνται.

Για το θέμα πήρε θέση μέχρι και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος χαρακτήρισε "προδότη" τον 23χρονο στράικερ για την συμπεριφορά του προς τον (άλλοτε) φίλο του. Ο Ικάρντι δεν το άφησε αναπάντητο...

"Δεν ξέρω τι είπε", τόνισε αρχικά ο Ικάρντι, πριν ενημερωθεί για το τι είπε ο 55χρονος Μαραντόνα και συνέχισε: "Ήταν εκπληκτικός παίκτης, αλλά σε θέματα εκτός ποδοσφαίρου δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα. Νομίζω ότι ξεπερνάει τα όρια άσχημα όπως έκανε και πέρυσι και μια συνέντευξη όπως αυτή δεν βοηθάει στο να υπάρχει ηρεμία.

Είναι ανούσιες κουβέντες αυτές. Δεν θα σχολιάσω τίποτα για κάποιον που δεν αποτελεί παράδειγμα για κανέναν".

Μένει να δούμε αν ο Ντιεγκίτο θα απαντήσει στο νεαρό επιθετικό, αφού ποτέ δεν θέλει να χάνει τις εντυπώσεις και πάντα θέλει να έχει την τελευταία κουβέντα. Ειδικά όταν έχει να κάνει με... εσωκομματικά του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ