ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "μπηχτή" του Καβάνι για τον Ιγκουαΐν

Η "μπηχτή" του Καβάνι για τον Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν "φαρμάκωσε" τους οπαδούς της Νάπολι με την επιλογή του να μετακομίσει στην Γιουβέντους και ο Έντινσον Καβάνι δεν έχασε την ευκαιρία να "αδειάσει" τον Αργεντινό φορ.

Το καλοκαίρι του 2013 ο Έντινσον Καβάνι ένιωσε "γεμάτος" μετά από μία τριετία στην Νάπολι και θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τους "παρτενοπέι" να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 64.000.000 ευρώ από την πώλησή του.

Φέτος ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο παίκτης που κάλυψε τότε το κενό του "Matador", κούνησε και αυτός μαντήλι στους Ναπολιτάνους ύστερα από τρία άκρως παραγωγικά χρόνια στο "San Paolo", με την ειδοποιός διαφορά όμως πως ο "Pipita" δεν έφυγε στο εξωτερικό αλλά προτίμησε την Γιουβέντους που "έσκασε" 90.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Νάπολι.

Η "μπηχτή" του Καβάνι για τον Ιγκουαΐν

Σε αντίθεση λοιπόν με τον Καβάνι που έφυγε σαν... κύριος από τον ιταλικό νότο, ο Ιγκουαΐν θεωρείται πλέον "persona non grata" για τους Ναπολιτάνους ελέω Γιουβέντους, και αυτό εξυπηρέτησε απόλυτα τον Ουρουγουανό στράικερ να ρίξει τη σπόντα του για τον συνάδελφό του.

Η "μπηχτή" του Καβάνι για τον Ιγκουαΐν

"Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει αλλά αυτό που μπορώ να πω ότι είναι την επιλογή που έκανε εκείνος, εγώ δεν θα την έκανα", δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο Καβάνι στο περιθώριο του αγώνα της Παρί με την Μετς (3-0) για την 2η αγωνιστικη της Ligue 1 και αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Καβάνι φλέρταρε στο πρόσφατο παρελθόν με την Γιουβέντους πριν αποφασίσει τελικά να παραμείνει και τη φετινή σεζόν στους Παριζιάνους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ