ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ στο Σπίτι της 24MEDIA

Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ στο Σπίτι της 24MEDIA

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Manchester City και την Tottenham μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 16/12 στις 19:30.

Η City άλωσε και το Old Trafford την περασμένη εβδομάδα και φαίνεται ασταμάτητη στο δρόμο για την κορυφή της Premier League. Μετά όμως από μια νίκη σε ντέρμπι, καραδοκούν κίνδυνοι, ειδικά όταν παίζεις απέναντι στην αρμάδα του Ποκετίνο, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση στον πίνακα αλλά μια ανάσα από την τριάδα. Εσύ, έχεις την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις το μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο, παρέα με την COSMOTE TV στο Σπίτι της 24MEDIA μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη. Έλα με όρεξη για φαγητό, παιχνίδι και ατελείωτη ποδοσφαιρική κουβέντα.

Δεν θα μιλήσουμε μόνο για την κούρσα τίτλου στην Premier League βέβαια. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και τα ντέρμπι που έρχονται. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga παίζουν όλα στην COSMOTE TV και φυσικά έρχονται ματσάρες. Πολλές από αυτές θα μπορείς να τις δεις μαζί μας, χάρη στο Sport24.gr και την COSMOTE TV.

Οι νικητές για το Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ είναι οι Δημήτρης Νικολόπουλος, Κοσμάς Καρνάρος και Κωνσταντίνος Αβρανάς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ