ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση σε FIFA και UEFA από Σκούνταμορ

Επίθεση σε FIFA και UEFA από Σκούνταμορ

Η πρόταση της FIFA για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022 μέσα στο χειμώνα έφερε αντιδράσεις. Διαβάστε την τοποθέτηση του προέδρου της Premier League, Ρίτσαρντ Σκούνταμορ.

Η πρόταση της FIFA να πραγματοποιηθεί το Μουντιάλ του Κατάρ στους δύο τελευταίους μήνες του 2022 αναμένεται να γίνει αποδεκτή, όμως οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν.

Οι φωνές αντίδρασης προέρχονται μάλιστα από το κορυφαίο κατά πολλούς πρωτάθλημα της Ευρώπης, με τον πρόεδρο της Premier League Ρίτσαρντ Σκούνταμορ να υποστηρίζει με τοποθέτησή του πως FIFA και UEFA ενεργούν εις βάρος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

"Εκ μέρους των ευρωπαϊκών λιγκών και κυρίως των ευρωπαϊκών συλλόγων που τροφοδοτούν με τους περισσότερους παίκτες το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ιδέα του να εμφανιστούμε σε ένα σε σύντομο μίτινγκ και να μας πουν ότι θα γίνει Νοέμβριο-Δεκέμβριο είναι κάτι απογοητευτικό.

Επίθεση σε FIFA και UEFA από Σκούνταμορ

Είχαμε μία σταθερή θέση όλο αυτό το διάστημα. Το να σταματήσουν για 6-7 εβδομάδες τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν είναι κάτι το ιδανικό, και φαίνεται πως μόνο εμείς κάνουμε υποχωρήσεις", τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

"Η FIFA κρατάει όλες τις διεθνείς ημερομηνίες, η FIFA κρατάει ανέθικτο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμα και η UEFA νομίζω ότι μας απογοήτευσε αφού έσπρωξε τη διοργάνωση μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ώστε το Champions League να αρχίσει και συνεχίσει ξανά όπως γινόταν παλιά.

Αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο από την διεξαγωγή Μουντιάλ εκείνες τις ημερομηνίες είναι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Και αυτό είναι το πιο απογοητευτικό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ