ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Emirates Club ο Λέτο

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Emirates Club ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο υπέγραψε για ένα συν ένα χρόνο στην ομάδα Emirates Club και παρουσιάστηκε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Sport24.gr.

Παίκτης της Emirates Club είναι και επίσημα ο Σεμπαστιάν Λέτο με τον 31χρονο πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού να ανακοινώνεται το μεσημέρι της Κυριακής από το κλαμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr που έφερε στο φως τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Ο Λέτο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο στη Σερβία και ανακοινώθηκε επίσημα καθώς εκεί πραγματοποιεί την προετοιμασία της η Emirates Club.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Emirates Club ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Εντουάρντο Λέτο ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Το συμβόλαιο υπογράφηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην Σερβία παρουσία του Khalil Ibrahim Al Taweel, του προπονητή της ομάδας και του αρχηγού αποστολής του συλλόγου.

Το κλαμπ ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για αρκετό καιρό μετά από εισήγηση του τεχνικού τιμ και από τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως προχωρήσαμε στην απόκτησή του ενώ πέρασε επιτυχώς από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις".

Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αργεντινού που τονίζει την ευχαρίστηση του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αναφέρει ότι ευελπιστεί να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας με την κατάκτηση τίτλων ενώ ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου για την αγάπη που του έχουν δείξει έως τώρα.


TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ