ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει στην Emirates Club ο Λέτο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λέτο EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σεμπαστιάν Λέτο θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Emirates Club.

Βρίσκει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, είναι μια ανάσα από την Emirates Club σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr και το deal αναμένεται να προχωρήσει πολύ άμεσα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε προχθές από ιατρικά στο εξωτερικό (όχι στα Εμιράτα, καθώς όλες οι ομάδες προετοιμάζονται στο εξωτερικό) και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Να πούμε πως στο ίδιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται και Μάρκους Μπέργκ, συγκεκριμένα στην Αλ Αΐν, επομένως οι άλλοτε συμπαίκτες φέτος θα είναι αντίπαλοι.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας, ούτε με τα χρήματα που θα εισπράττει ο Λέτο, πάντως στα Εμιράτα οι αμοιβές είναι ιδιαιτέρως... παχυλές!

Ο 31χρονος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λανούς, ήρθε στην Ελλάδα την σεζόν 2008-09 για τον Ολυμπιακό και μετά για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Έφυγε για την Κατάνια και τη Λανούς, αλλά επέστρεψε πέρυσι στο "τριφύλλι"!

Πλέον, κάνει μια "στροφή" στην καριέρα του και αναζητά το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιό του. Εκεί, θα βρει τον συμπατριώτης του, Σεμπαστιάν Σάες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ