ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελπίζει η Έλτσε για Νέλσον Βαλντές

Hercules' Paraguayan forward Nelson Valdez celebrates scoring against Villarreal during their Spanish League football match on October 18, 2010 at Rico perez stadium in Alicante. AFP PHOTO / JOSE JORDAN (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images)
Hercules' Paraguayan forward Nelson Valdez celebrates scoring against Villarreal during their Spanish League football match on October 18, 2010 at Rico perez stadium in Alicante. AFP PHOTO / JOSE JORDAN (Photo credit should read JOSE JORDAN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Νέλσον Βαλντές μπορεί να αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου σε περίπτωση που ο τελευταίος παραχωρηθεί στην Φούλαμ, ωστόσο για την απόκτηση του Παραγουανού ελπίζει και η Έλτσε.

Ο πρόεδρος της Έλτσε, Χοσέ Σεπούλκρε παραδέχθηκε σε συνέντευξη Τύπου πως οι διαπραγματεύσεις για τον Νέλσον Βαλντές, το όνομα του οποίου ακούγεται και για τον Ολυμπιακό, συνεχίζονται.

Ο "ισχυρός άνδρας" της ισπανικής ομάδας τόνισε πως ασχολείται μόνο με την περίπτωση του 30χρονου στράικερ αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

"Στην παρούσα φάση δεν είναι στα πλάνα μας να φέρουμε άλλους παίκτες, αλλά συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις μας με τον Νέλσον Βαλντές.

Τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σεπούλκρε.

Σημειώνεται, ότι ο Νέλσον Βαλντές αποτελεί τον εκλεκτό του Μίτσελ για αντικαταστάτη του Μήτρογλου σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 25χρονου στράικερ στη Φούλαμ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ