ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλοι με τον Τέβες οι οπαδοί της Shanghai Shenhua

In this Thursday, Dec. 22, 2016 photo, a fan takes a selfie as soccer idol Carlos Tevez signs autographs outside the church where he married Vanesa Mansilla in Buenos Aires, Argentina. The Boca Juniors player is negotiating his transfer to China's Shanghai Shenhua team. (AP Photo/Luciano Matteazzi)
Τέβες AP

Την ώρα που η Shanghai Shenhua έπαιζε με την Changchun Yatai, ο Κάρλος Τέβες διασκέδαζε στην Disneyland και αυτό προκάλεσε την έκρηξη των οπαδών. Το σχόλιο του προπονητή του, Γκουστάβο Πογέτ.

Έξαλλοι με τον Κάρλος Τέβες είναι οι οπαδοί της Shanghai Shenhua. Η ομάδα της Κίνας έπαιζε το περασμένο Σάββατο (15/4) με την Changchun Yatai, αλλά ο Αργεντινός δεν ήταν εφικτό να αγωνιστεί, αφού είναι τραυματίας.

Την ώρα του αγώνα, ωστόσο, ο Αργεντινός δεν ήταν στο γήπεδο, αλλά διασκέδαζε με την οικογένειά του στην Disneyland, φορώντας φανέλα των Cleveland Cavaliers. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... εκραγούν οι υποστηρικτές της Shanghai Shenhua, εκτοξεύοντας αιχμές σε βάρος του μέσω social media.

Ο προπονητής του, πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, σχολίασε μετά τη νίκη (2-3) της ομάδας του: "Ήταν χάλια η κατάσταση του γηπέδου. Ακόμα και ο Τέβες να ήταν εδώ, δεν θα ένιωθε ιδιαίτερα καλά. Ήταν θέμα τυχης ότι νικήσαμε".

Τον Τέβες, ο οποίος παίρνει 725 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα, έσπευσε να υπερασπιστεί η διοίκηση, λέγοντας ότι πήγε στο θεματικό πάρκο έχοντας πρώτα έρθει συννενόηση μαζί τους.

(AP Photo/Luciano Matteazzi)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ