ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διέλυσε την Βολιβία το Εκουαδόρ

Διέλυσε την Βολιβία το Εκουαδόρ
Εκουαδόρ

Το Εκουαδόρ έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χουάν Ραμόν Κάσερες νίκησε με το εντυπωσιακό 4-0 την Βολιβία σε φιλική αναμέτρηση. Κουλούρια στο Χιλή - Μεξικό και απίστευτη χαμένη ευκαιρία (VIDEOS).

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Εκουαδόρ, κάτι που φάνηκε τόσο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όσο και απέναντι στην Βολιβία.

Στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Αμερική, οι τυπικά φιλοξενούμενοι διέλυσαν με 4-0 τους αντιπάλους τους, έχοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Νομπόα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Το 0-2 στο ημίχρονο έκανε ο εξαιρετικός Κάσερες με καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 65' ήταν η σειρά του Ένερ Βαλένσια να χριστεί σκόρερ με πλασέ, μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Κάσερες. Το τελικό 0-4 έκανε ο Σορνόσα στο 84ο λεπτό με σουτ.

Τέλος στο άλλο φιλικό παιχνίδι που έγινε στις ΗΠΑ, Χιλή και Μεξικό έμειναν στο 0-0. Πάντως η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα θα μπορούσε να σκοράρει στο 67ο λεπτό, όμως ο Ορόθκο αστόχησε μπροστά σε κενή εστία!

Βολιβία - Εκουαδόρ 0-4 (Νομπόα 9', Κάσερες 34΄, Βαλένσια 65', Σορνόσα 84')

Χιλή - Μεξικό 0-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ