ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η Dream Team του Ροναλντίνιο

Αυτή είναι η Dream Team του Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο επέλεξε τους παίκτες που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του για έναν αγώνα ποδοσφαίρου σάλας, με μόνο έναν να μην είναι συμπατριώτης του! Δείτε τις επιλογές του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Αν ήταν να πάρει μέρος σε αγώνα ποδοσφαίρου σάλας και ήθελε να έχει ως συμπαίκτες τους τέσσερις καλύτερους στον κόσμο ποιοί θα ήταν αυτοί; Αυτή ήταν η ερώτηση που τέθηκε στον Ροναλντίνιο από την ιστοσελίδα "Goal.com", με τον 35χρονο άσο να αποκαλύπτει τους ιδανικούς -κατά τη γνώμη του- συμπαίκτες.

"Για την ομάδα μου που θα είχε πέντε παίκτες θα διάλεγα χαρούμενος ανθρώπους με εκπληκτικές ικανότητες στη ντρίμπλα: τον Ντενίλσον, τον Νεϊμάρ, τον Μέσι και τον Ρονάλντο Ναζάριο.

Αυτή είναι η Dream Team του Ροναλντίνιο

Είναι όλοι τύποι που παίζουν με χαρά και θέλουν να περνούν τους αντιπάλους τους και αυτό είναι που κάνει όμορφο το ποδόσφαιρο. Στο δρόμο, όλοι αμύνονται και όλοι επιτίθονται: δεν υπάρχει αυτό το πράγμα να μένεις στην αμυνα.

Αυτή είναι η Dream Team του Ροναλντίνιο

Σε αυτή την ομάδα κανείς δεν πρόκειται να κάνει την αμυντική δουλειά οπότε το μυστικό είναι να κρατάμε τη μπάλα στα πόδια μας σε όλο το ματς", τόνισε ο άλλοτε άσος των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, ο οποίος στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο επιδέξιο στην ομάδα του, απάντησε:

Αυτή είναι η Dream Team του Ροναλντίνιο

"Αυτό είναι περίπλοκο. Ο καθένας τους είναι πολύ καλός και έχει κάνει σημαντικά πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αλλά μπορώ να πω ότι αν έπαιρναν μέρος σε αγώνα ποδοβόλεϊ μαζί μου, κανείς τους δεν θα μπορούσε να με νικήσει".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ