ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η Dream Team του Πίρλο

Αυτή είναι η Dream Team του Πίρλο

Την κορυφαία ενδεκάδα από παίκτες που έχουν λάμψει στο Champions League επέλεξε ο Αντρέα Πίρλο, με την πρώην ομάδα του Μίλαν να έχει τέσσερις εκπροσώπους. Δείτε τους εκλεκτούς του "maestro".

Έχοντας αγωνιστεί σε 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια και μετρώντας δύο Champions League και τρεις τελικούς με τη φανέλα της Μίλαν, ο Αντρέα Πίρλο θεωρείται απολύτως δικαιολογημένα ως ένας από τους πλέον... μπαρουτοκαπνισμένους άσους των γηπέδων.

Για το λόγο αυτό η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" του "έδωσε γήπεδο" όχι όμως για να ξεδιπλώσει τις -αδιαμφισβήτητες- ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά για να φτιάξει την ιδανική για αυτόν ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League.

O Πίρλο αποδέχτηκε την πρόκληση και αποκάλυψε τους 11 εκλεκτούς του, επιλέγοντας σύστημα 4-3-3 στο οποίο κατάφεραν να βρουν θέση πέντε συμπατριώτες του, εκ των οποίων οι τέσσερις πρώην συμπαίκτες του στη Μίλαν.

Μεταξύ αυτών και ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο, με τον Πίρλο να επιλέγει για την επιθετική του γραμμή την τριπλέτα των Κακά, Μέσι και Ιντσάγκι αφήνοντας εκτός τον τρις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά η Dream Team του Πίρλο στο Champions League:

Τερματοφύλακας: Τζανλουίτζι Μπουφόν

Αμυντικοί: Φίλιπ Λαμ, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο, Καφού

Μέσοι: Πολ Σκόουλς, Τζενάρο Γκατούζο, Τσάβι

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι, Κακά, Φιλίπο Ιντσάγκι

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ