ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχή με "3άρα" η Αργεντινή

Αρχή με "3άρα" η Αργεντινή

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ 2014 η Αργεντινή νίκησε με 3-0 το Τρίνινταντ & Τομπάκο. Νίκες και για Χιλή, Ουρουγουάη (videos)

Η Αργεντινή νίκησε με 3-0 το Τρίνινταντ & Τομπάκο στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες, στο πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του Μουντιάλ 2014.

Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ροντρίγκο Παλάσιο με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Άνχελ ντε Μαρία.

Μετά από δοκάρι του Λιονέλ Μέσι σε εκτέλεση φάουλ ο Χαβιέρ Μαστσεράνο έκανε το 2-0 με πλασέ σε κενό τέρμα στο 51' και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μάξι Ροντρίγκες στο 64', έπειτα από εντυπωσιακή προσπάθεια του Παλάσιο να προλάβει την μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή.

Με 2-0 Ουρουγουάη και Χίλη

Με τέρματα των Καβάνι και Στουάνι η Ουρουγουάη νίκησε 2-0 την Σλοβενία, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Χιλή της Β.Ιρλανδίας, με τους Εντουάρντο Βάργκας και Μαουρίσιο Πινίγια να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα του Ρόι Κάρολ, αμφότεροι από πάσα του Αλέξις Σάντσες.

Τα μεταμεσονύχτια φιλικά:

Αργεντινή - Τρίνινταντ & Τομπάκο 3-0 (45'+1 Παλάσιο, 51' Μαστσεράνο, 64' Μάξι Ροντρίγκες)

Ουρουγουάη - Σλοβενία 2-0 (37' Καβάνι, 76' Στουάνι)

Χιλή - Β.Ιρλανδία 2-0 (79' Εντουάρντο Βάργκας, 82' Πινίγια)

Ελ Σαλβαδόρ - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2 (76' Άλβαρες - 8' Ζερβινιό, 42' Ντρογμπά)

Οι μουντιαλικές συνθέσεις...

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Καμπανιάρο, Φεντερίκο Φερνάντες, Ντεμιτσέλις (46' Μπασάντα), Ρόχο, Μαστσεράνο (70' Ρίκι Άλβαρες), Γκάγκο (46' Λούκας Μπίγλια), Ντι Μαρία (63' Ένσο Πέρες), Μέσι, Λαβέτσι (56' Μάξι Ροντρίγκες), Παλάσιο (70' Αουγκούστο Φερνάντες).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα (46' Φουσίλε), Γκοντίν (46' Άλβαρο Γκονσάλες), Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (46' Χοσέ Μαρία Χιμένες) (81' Κοάτες), Αρέβαλο Ρίος, Γκαστόν Ραμίρες (46' Στουάνι), Κριστιάν Ροντρίγκες (75' Άλβαρο Περέιρα), Φορλάν, Καβάνι.

ΧΙΛΗ (5-3-2): Ερέρα, Ίσλα, Μεντέλ (77' Πινίγια), Φρανσίσκο Σίλβα, Ρόχας, Μένα, Μαρσέλο Ντίας (85' Φελίπε Γκουτιέρες), Καρμόνα (59' Αράνγκις), Βαλδίβια (77' Βιντάλ), Ορεγιάνα, Παρέδες (60' Αλέξις Σάντσες).

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Οριέ, Κολό Τουρέ, Μπαμπά, Μποκά, Τιοτέ, Γκραντέλ, Σερέ Ντι, Καλού, Ζερβινιό, Ντρογκμπά.

***για τα φιλικά που έγιναν νωρίτερα την Τρίτη διαβάστε ΕΔΩ (Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία)

Αργεντινή - Τρίνινταντ & Τομπάκο 3-0

Ουρουγουάη - Σλοβενία 2-0

Χιλή - Β.Ιρλανδία 2-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ