ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανελκά: "Να πάει στην Τσέλσι ο Πογκμπά"

Ανελκά: "Να πάει στην Τσέλσι ο Πογκμπά"

Ο Πολ Πογκμπά ενδιαφέρει την μισή Ευρώπη και... βάλε, με τον Νικολά Ανελκά να τον συμβουλεύει πάντως να επιλέξει με κλειστά μάτια την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Γιουβέντους μπορεί να αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που έχει στις τάξεις της εδώ και τρία χρόνια τον Πολ Πογκμπά αλλά το πιθανότερο είναι πως από το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα έχει αυτό το "προνόμιο" από τη στιγμή που ενδιαφέρονται πάρα πολλές ομάδες να τον αποκτήσουν.

Μεταξύ των μνηστήρων είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουίς Φαν Χάαλ, η οποία μάλιστα τον πούλησε το 2012 στην "βέκια σινιόρα", με τον Νικολά Ανελκά από την πλευρά του να καλεί τον συμπατρίωτη του να κλείσει τα αυτιά του στις όποιες σειρήνες και να προτιμήσει την Τσέλσι.

"Από τεχνική άποψη ο Πολ ξέρει τα πάντα και έχει εκείνες τις αρετές που του επιτρέπουν να παίζει παντού", τόνισε ο άλλοτε φορ των Λονδρέζων σε συνέντευξή του στο "France Football" και πρόσθεσε:

"Η προτίμησή μου για αυτόν είναι να πάει στην Τσέλσι, που έχει δυνατούς παίκτες και την οικονομική δύναμη του Αμπράμοβιτς.

Ανελκά: "Να πάει στην Τσέλσι ο Πογκμπά"

Υπάρχει επίσης και η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αν όχι ο μεγαλύτερος. Θα είχε μεγάλη πρόοδο υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι".

Σημειώνεται πως με δηλώσεις του τον περασμένο μήνα, ο μάνατζέρ του Πογκμπά Μίνο Ραϊόλα ειχε καταστήσει σαφές πως για να πάρει μία ομάδα τον 21χρονο Γάλλο μέσο θα χρειαστεί ίσως να σπάσει το φράγμα των 100.000.000 ευρώ!

"Εάν δεν μπορείς να πάρεις τον Ρονάλντο, τον Μέσι ή τον Ιμπραχίμοβιτς τότε πηγαίνεις για αυτόν", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ