ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Τσάβι: "Κάνει τη διαφορά ο Σουάρες"

Τσάβι: "Κάνει τη διαφορά ο Σουάρες"

Ο Τσάβι μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ουρουγουάη και τον Λουίς Σουάρες, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να κατακτήσει το Confederations Cup, ένα τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή της "φούρια ρόχα".

Το πρώτο της παιχνίδι στο φετινό Confederations Cup δίνει σε λίγες ώρες η Ισπανία κόντρα στην Ουρουγουάη, στην πιο σημαντική αναμέτρηση του δεύτερου ομίλου.

Ο Τσάβι μίλησε για την αναμέτρηση και εστίασε αρχικά στον Λουίς Σουάρες, τονίζοντας στη συνέχεια πως η Ισπανία δεν προσαρμόζεται ανάλογα με τον αντίπαλο.

"Ο Λουίς Σουάρες είναι ένας καθοριστικός παίκτης και από αυτούς που κάνουν τη διαφορά. Αντιμετωπίζεται δύσκολα από κάθε άμυνα, όπως και οι Ντιέγκο Φορλάν και Έντινσον Καβάνι. Είναι μία εξαιρετική ομάδα. Ωστόσο, με όποιον κι αν παίζουμε, διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, να κρατάμε την μπάλα και να παίζουμε επιθετικά.

Κόντρα στην Ουρουγουάη και στην κάθε άλλη ομάδα πρέπει να είμαστε δυναμικοί, να κινούμαστε στον χώρο και να ανοίγουμε το παιχνίδι. Ανησυχούμε, επίσης, για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ελπίζουμε να είναι βρεγμένο επειδή αυτό θα είναι υπέρ μας. Θα το προσέξουμε αυτό" είπε ο μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αναφέρθηκε και στο Confederations Cup του 2009:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και μας έχει μείνει η πικρία που δεν το πήραμε το 2009. Ίσως είναι το τελευταίο μου Confederations Cup. Για τους οπαδούς η Βραζιλία είναι ένα ιστορικό μέρος για το ποδόσφαιρο. Θα τους αρέσει να έρθουν εδώ γι΄αυτό το τουρνουά. Είναι μπόνους να παίζεις εδώ. Θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ