ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Coca-Cola Cup: Μεγάλη μπάλα και στο Άργος

Coca-Cola Cup: Μεγάλη μπάλα και στο Άργος

Εκατοντάδες νέοι της Αργολίδας και περισσότερες από 60 ομάδες, μπήκαν για τα καλά στη δράση του Coca-Cola Cup, έκαναν πράξη το σύνθημα του τουρνουά "όλα για την μπάλα" σε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ποδόσφαιρο, νεανικό ενθουσιασμό και σπουδαία παιχνίδια.

Ο ανταγωνισμός και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες ήταν πολύ μεγάλος, με το Άργος να αγκαλιάζει το Coca-Cola Cup και τη διοργάνωση να στέφεται από απόλυτη επιτυχία, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή όπου έγιναν και οι τελικοί της πόλης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola, Μάνος Ελευθερίου, ήταν ανάμεσα στους θεατές των τελικών που έκαναν τις απονομές στους νικητές της κατηγορίας 13-15 ετών.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Αποστολόπουλος και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα αθλητισμού, Γιάννης Μπόλας.

Πρωταγωνιστές, βέβαια, της ποδοσφαιρικής γιορτής ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, πήραν και το καλύτερο δώρο: της συμμετοχής και της προσπάθειας στο μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο τουρνουά 5Χ5, που γίνεται σε όλη την Ελλάδα.

Τα αποτελέσματα των τριών τελικών, μαζί με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βράβευσε η adidas είναι:

Κατηγορία 13-15 ετών:

Καρούμπαλοι – 4ο Γυμνάσιο AFC: 4-0

Νικητής adidas Predator: Μπακατσέλος Άγγελος

Κατηγορία 16-17 ετών

Πετεινοί – Ροχιμπλάνκος : 1-2

Νικητής adidas 11 pro: Κολιγλιάτης Γιάννης

Κατηγορία 18-19 ετών

Plataniti FC – El Matador: 0-1

Νικητής adidas F50: Νταούτι Ντιέγκο

Νικητής adidas Nitrocharge: Χριστόπουλος Βασίλης

Οι τρεις νικήτριες ομάδες εξασφάλισαν και την συμμετοχή τους στους τελικούς της Αθήνας (10-11/5). Θυμίζουμε ότι το Coca-Cola Cup προσφέρει στους νικητές της κατηγορίας 18-19 ετών, ένα τετραήμερο ταξίδι στην Ρώμη, σε ποδοσφαιρικό καμπ, μαζί με Βραζιλιάνους "δάσκαλους" της μπάλας. Ακόμη, οι νικητές των άλλων δυο κατηγοριών θα έχουν μια αντίστοιχη πενθήμερη εμπειρία σε ποδοσφαιρικό καμπ στην Ελλάδα.

Το Μαρούσι παίρνει την σκυτάλη

Το Coca-Cola Cup ξαναρχίζει μετά τις γιορτές, στις 11 Ιανουαρίου, στο Μαρούσι. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις Campeon FC (3η πάροδος Φραγκοκλησιάς, Μαρούσι) σε δυο σαββατοκύριακα: 11-12/1 και 17-18/1.

Η συμμετοχή στο Coca-Cola Cup είναι δωρεάν και αφορά όλους τους νέους ηλικίας 13-19 ετών, εκτός των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών των εθνικών κατηγοριών και εκείνων του ποδοσφαίρου σάλας.

Το πρόγραμμα για τους αγώνες στο Μαρούσι, θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr αλλά και στην σελίδα του coca-cola cup στο facebook: www.facebook.com/CocaColaCupGreece.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ