ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Γαλατάσαράι το Σούπερ Καπ

Στη Γαλατάσαράι το Σούπερ Καπ

Με κεφαλιά του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην παράταση η Γαλατάσαράι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν. Με 10 έπαιζε η Φενέρμπαχτσε από το 63' λόγω αποβολής του Μπρούνο Άλβες (videos).

Η Γαλατάσαράι ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρκικού ντέρμπι, έπαθλο του οποίου ήταν το Σούπερ Καπ.

Με χρυσό σκόρερ τον Ντιντιέ Ντρογκμπά η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έφτασε στην νίκη έστω κι αν αυτή ήρθε στην παράταση.

Στη διάρκεια του 90λεπτου καμία εκ των δύο δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ο Ιβοριανός ήταν εκείνος που έλυσε τελικά τον γόρδιο δεσμό. Η Φενέρμπαχτσε, όμως, δεν το έβαλε κάτω, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, πίεσε όσο μπορούσε και έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση.

Στο 119' ο Μούσα Σο έπιασε μία κεφαλιά, αλλά ο Μουσλέρα κατάφερε την τελευταία στιγμή να παραχωρήσει την μπάλα κόρνερ, να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη και να βάλει με αυτόν τον τρόπο το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, του 13ου στην ιστορία του συλλόγου.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Μπαλτά, Σεμίχ Καγιά, Γκιοκχάν Ζαν, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ (81' Κίλιτς), Σνάιντερ (108' Τσολάκ), Αμραμπάτ (81' Μπουλούτ), Ντρογκμπά

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Γκιουνόκ, Καλντιρίμ, Μπρούνο Άλβες, Ιρτεγκιούν, Εμρέ (104' Ερκίν), Τοπάλ, Τοπούζ, Κριστιάν Μπαρόνι (58' Ποτούκ), Κάουτ, Σο, Γουεμπό (81' Κάλντετς)

Στη Γαλατάσαράι το Σούπερ Καπ
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ