ΤΟΥΡΚΙΑ

Προς Γαλατάσαράι ο Ρέγες

Προς Γαλατάσαράι ο Ρέγες

Ο 32χρονος Ισπανός μέσος, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, αποχώρησε από τη Σεβίλλη κι οδεύει προς την Κωνσταντινούπολη για να διαπραγματευτεί με τη Γαλατάσαράι.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ανδαλουσία, στα οποία κατέκτησε τρία διαδοχικά Europa League, ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες αποχώρησε από τους "ροχιμπλάνκος" με τον επόμενο σταθμό του να βρίσκεται στη γειτονική Τουρκία.

Όπως αναφέρει η AS, η Γαλατάσαράι είναι ο πιθανότερος επόμενος σταθμός του 32χρονου Ισπανού μέσου. "Ο Τσενκ Εργκιούν, διευθυντής ποδοσφαίρου στη Γαλατάσαράι βλέπει πολύ πιθανή τη μετακίνηση του Ρέγες. Πιστεύει ότι ανεξαρτήτως προπονητή, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα τον αποκτήσει. Και ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται", υποστήριξε ο ατζέντης που δουλεύει το deal, Χασάν Τσοκάκογλου.

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σεβίλλη, πριν στη συνέχεια μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ρεάλ. Το 2007, επέστρεψε στην Ισπανία για την Ατλέτικο - πέρασε μια σεζόν στην Μπενφίκα ως δανεικός - και από το 2012 ήταν κάτοικος "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ