ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντομίνγκος Πασιένσια στο Sport24.gr: "Θέλουμε τον Τζιόλη"

Ντομίνγκος Πασιένσια στο Sport24.gr: "Θέλουμε τον Τζιόλη"

Ο προπονητής της Κάισερισπορ, Ντομίνγκος Πασιένσια επιβεβαίωσε στο Sport24.gr πως επιθυμεί την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ο τουρκικός σύλλογος με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια στις 31 Μαϊου είχε φτάσει μία ανάσα από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός οχτώ μήνες αργότερα ως προπονητής της τουρκικής Κάισερισπορ εισηγήθηκε την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή της Μπράγκα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τον τουρκικό σύλλογο, δίχως όμως να επεκταθεί περισσότερο.

"Πράγματι ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ενδιαφερόμαστε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει, όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μας απασχολεί όμως η περίπτωση του", ήταν το σχόλιο του 45χρονου προπονητή.

Οι Τούρκοι επιθυμούν την απόκτηση του διεθνή μέσου με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Αλέξανδρος Τζιόλης να βρίσκεται στην Καισάρεια για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο.

Ο άσος του "Δικεφάλου" δεν μετέβη στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Παρασκευής (31/1).

Σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το 2016. Η Καϊσερίσπορ βρίσκεται στην τελευταία θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν εκεί ο Σίλβα Κλέιτον.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ