ΤΟΥΡΚΙΑ

"Δώστε αυτό το ποσό και πάρτε τον Σνάιντερ"

"Δώστε αυτό το ποσό και πάρτε τον Σνάιντερ"

Ο μάνατζερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε τον πελάτη του άμεσα εκτός Τουρκίας, αποκαλύπτοντας παράλληλα ποιο είναι το ακριβές ποσό που πρέπει να καταβάλουν οι ενδιαφερόμενοι.

Μπορεί ο Γκάρι Ροντρίγκες να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο για χάρη της Γαλατασαράι, αλλά και για χάρη του... Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Fcinter1908.it, ο μάνατζερ του 32χρονου μεσοεπιθετικού, ονόματι Γκουίντο Άλμπερς, ήταν ξεκάθαρος προς οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει τον πελάτη του.

“Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να αγοράσει τον Γουέσλεϊ (σ.σ. Σνάιντερ) , δίνοντας 7.500.000 ευρώ. Έχει συμβόλαιο”, είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως “δύο ομάδες από την Κίνα τον θέλουν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω λάβει κάποια επίσημη προσφορά”.

Ο Σνάιντερ, τον οποίο τουρκικά δημοσιεύματα είχαν εμπλέξει με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο, βρίσκεται στη Γαλατάσαράι από το καλοκαίρι του 2013. Με την ομάδα της Τουρκίας, έχει μετρήσει 158 συμμετοχές και 42 γκολ. Νωρίτερα στην καριέρα του, είχε κατορθώσει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Champions League, φορώντας της φανέλα της Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ. Σαββίδης: "Δεν φεύγει ο Ροντρίγκες, αν δεν βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του"
Στέλνουν Σακό στη Γαλατασαράι
Ο Ροντρίγκες, ο Σνάιντερ και το ραντεβού ΠΑΟΚ - Γαλατάσαράι
Θέλει Πάτο η Γαλατάσαράι
TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ