ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκες, ο Σνάιντερ και το ραντεβού ΠΑΟΚ - Γαλατάσαράι

Ο Ροντρίγκες, ο Σνάιντερ και το ραντεβού ΠΑΟΚ - Γαλατάσαράι
ΠΑΟΚ, Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες δίνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που μιλούν για συμφωνία με 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει το πολυαναμενόμενο ραντεβού του με τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον ατζέντη του. Σ' αυτό, σύμφωνα με μερίδα του τουρκικού Τύπου θα είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Γαλατασαράι που-με βάση πάντα τα γραφόμενα στη γειτονική χώρα-έχει ανεβάσει την προσφορά της στα 3,5 εκατ. ευρώ και σ' αυτό το ποσό θα επέλθει η συμφωνία για την πώληση του 26χρονου εξτρέμ.

Βέβαια, δεν εξηγείται αν αυτά τα 3,5 εκατ. ευρώ αφορούν μόνο στο ποσό που θα πάρει ο ΠΑΟΚ ή συμπεριλαμβάνουν και το 20% που θα πάει σε διάφορους ατζέντηδες που είχαν βοηθήσει να απελευθερωθεί πέρσι από την Έλτσε.

Θυμίζουμε ότι με βάση την ενημέρωση του ΠΑΟΚ η ρήτρα αποδέσμευσης του Ροντρίγκες φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ (το 1 εκατ. για τους ατζέντηδες και τα 4 εκατ. για τον ΠΑΟΚ) και ότι η Γαλατασαράι προσφέρει 4 εκατ. ευρώ (δηλαδή στον ΠΑΟΚ 3,2 εκατ.).

Από εκεί και πέρα, με βάση ορισμένα άλλα τουρκικά δημοσιεύματα ο Γκάρι Ροντρίγκες είπε στους ανθρλώπους του ΠΑΟΚ ότι θέλει να τον αφήσουν να πάει στην Γαλατασαράι γιατί θεωρεί μεγάλη του ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ενώ προσθέτουν ότι η συμφωνία του παίκτη με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης είναι για απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος
Τα γκολ της 1ης αγωνιστικής της Super League
"Ύποπτος χειραγώγησης" ο αγώνας Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ