ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στέλνουν Σακό στη Γαλατασαράι

Στέλνουν Σακό στη Γαλατασαράι

Την περίπτωση του Μαμαντού Σακό φέρεται να "εξετάζει" η Γαλατασαράι, απ' τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπολογίζεται απ' τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Στο στόχαστρο της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Μαμαντού Σακό. Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δεν περνά και τις καλύτερες του μέρες στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άξιο αναφοράς είναι ότι όχι μόνο έχει παραγκωνισθεί απ' τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα κάτω των 23 ετών. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι να επιθυμεί να αποχωρήσει απ' το "Anfield".

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Γαλατασαράι έχει κάνει κρούση για τον 26χρονο, αλλά για την ώρα επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Μάλιστα, προσφέρει ως αντάλλαγμα στη Λίβερπουλ 1 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Γάλλου είχε εμπλακεί πρόσφατα με τις Γουέστ Μπρόμιτς, Ίντερ και Μίλαν δίχως, όμως, να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Μαμαντού Σακό αγωνίζεται στη Λίβερπουλ απ' τον Σεπτέμβριο του 2013 ερχόμενος απ' την Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι 21 εκατ. ευρώ. Μέχρι και το τέλος της περσινής σεζόν (2015/16) έχει καταγράψει 80 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα των "κόκκινων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπόντες του Μόγες για τον Κλοπ!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ